Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ

Πιστεύω ότι οι εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι ακομμάτιστες και αχρωμάτιστες. Σε λίγες μέρες ψηφίζουμε τους ανθρώπους που ελπίζουμε να κάνουν την καθημερινότητα μας ευκολότερη και την κοινότητα μας ομορφότερη. Αυτό που έχει σημασία είναι να εκλεγούν ικανοί για να μπορέσουν να οδηγήσουν την κοινότητα μπροστά και να περάσουν το μήνυμα σε όλους ότι δεν αντιμετωπίζονται τα διάφορα προβλήματα με πνεύμα διάκρισης, αλλά με συλλογικότητα και σκύβοντας σε αυτά να κατορθώνουν να τα επιλύουν.
Με τους κατάλληλους ανθρώπους η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα μπορούσε να παίξει αναβαθμισμένο ρόλο ώστε να απαλλάξει τον πολίτη από την ταλαιπωρία και να απαλλαγεί η ίδια από την διαφθορά και την αναξιοκρατία.
Συνειδητοποιώντας το μέγεθος των προβλημάτων που έχουν συσσοτευτεί και που παραμένουν άλυτα μέχρι σήμερα καθώς και η διαφαινόμενη αδυναμία να επιλυθούν ή έστω να  διορθωθούν και ξέροντας ότι όλοι οι εκλελεγμένοι μέχρι σήμερα στο σύνολο τους είναι καθ υπόδειξη των κομμάτων, αβίαστα βγαίνει το συμπέρασμα ότι τη μεγάλη ευθύνη φέρουν τα κόμματα που υποδεικνύουν υποψηφίους για άγρα ψήφων χωρίς να λαμβάνουν υπ οψιν την αξία των ατόμων.
Βλέποντας όλα αυτά να συμβαίνουν αποφάσισα να κατέλθω ανεξάρτητος υποψήφιος για τη διεκδίκηση της θέσης του Κοινοτάρχη της Χλώρακας χωρίς τη στήριξη κομμάτων ή ομάδων, έτσι που πραγματικά να μπορώ να λειτουργώ ανεξάρτητα και χωρίς καθ υπόδειξη.
Δια του παρόντος εξαγγέλματος της δήλωσης της υποψηφιότητας μου, σκοπό έχω να ζητήσω την ψήφο όσων ευαρέστειτε χωρίς να έχω σκοπό να μιλήσω με ωραία λόγια για εντύπωση, ούτε να εκφέρω ξύλινο λόγο. Η ψήφος είναι η έμπρακτη έκφραση της δημοκρατίας και θέλω να με τιμήσετε με αυτήν, και σας την ζητώ αξιοπρεπώς. Είναι η ωρα η δική σας, η ωρα του λαού, και οι πολίτες πρεπει να ψηφίσουν και να καθορίσουν το μέλλον του τόπου τους. Είναι καιρός ο καθένας να μπορεί να αξιολογεί με την δική του λογική, χωρίς να  παρασύρεται από τον κάθε γνωστό και γείτονα, παρά μόνο με την δική του κρίση να αποφασίζει και να πράττει. Να γίνει ο κάθε ένας από μόνος του συντελεστής αποφάσεων και μόνος υπεύθυνος να είναι ο ίδιος. Σκοπός που για να επιτευχθεί θα πρεπει όλοι να αξιοποιήσουν σωστά τους υποψήφιους χωρίς την παρεμβολή κομμάτων και χωρίς επηρεασμό από ψεύτικα λόγια ή άλλα γλυκόλογα, καλοπιάσματα ή γαλουφίες.
Πιστεύω θα καλωσορίσετε και θα στηρίξετε την υποψηφιότητα μου, γιατί όλοι γνωρίζετε ότι είμαι άνθρωπος που δεν φοβάται την αλήθεια, και σε πρώτη μου προτεραιότητα πάντα θέτω το δίκαιο και τη δικαιοσύνη. Αν με εκλέξετε θα αγωνιστώ με εντιμότητα, ειλικρίνεια και αλήθεια ώστε να επιτύχω την εφαρμογή της αξιοκρατίας έχοντας μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση του πολίτη.
Η γνώση που έχετε για το άτομο μου, είναι το εχέγγυο για να πειστείτε ότι θα σας εκπροσωπήσω άξια ώστε να μου δώσετε την ψήφο σας.
Σας καλώ όλους να διαδώσετε όσα διακηρύσσω, αλλά κυριότερα, σας καλώ όλους να προσέλθετε μαζικά στην ψηφοφορία ώστε να υπάρξει ολοκληρωμένη λαϊκή εντολή εκ των κατοίκων της Χλώρακας…