ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ

Κατέρχομαι στις ερχόμενες Κοινοτικές εκλογές του Δεκεμβρίου 2011 διεκδικώντας τη θέση του Κοινοτάρχη θεωρώντας ότι έχω τα προσόντα να σταθώ μπροστάρης και να διοικήσω σωστά και δίκαια. Ζητώ τη ψήφο σας διότι έχω τις γνώσεις και το χρόνο να προσφέρω στα κοινά του τόπου. Είμαι προοδευτικός και ριζοσπάστης, δραστικός και αποτελεσματικός στις δύσκολες αποφάσεις, ενώ τολμώ στα δύσκολα και έχω όραμα για το αύριο.
Θέλω να καλέσω όλους όσους ενδιαφέρονται για τα κοινά και έχουν άποψη για τα τοπικά θέματα να με στηρίξουν, γιατί με αξιοκρατία και σωστή διαχείριση, με διαφάνεια, κατανόηση και σεβασμό στον πολίτη, χωρίς ευνοιοκρατία και ρουσφέτι, θα αφουγκράζομαι τα προβλήματα και τις ανάγκες των κατοίκων και θα ακούω τα παράπονα όλων των πολιτών.
Θα είμαι ταγμένος υπέρ της προώθησης των συμφερόντων όλων ανεξαιρέτως εξασκώντας χρηστή διοίκηση, και σε συνεργασία με τους Κοινοτικούς Συμβούλους θα εισάξω νέους θεσμούς υποβοηθητικούς για την προώθηση του αθλητισμού, του πολιτισμού, των γραμμάτων και των τεχνών, καθώς και αναγνώριση ανθρώπων του πνεύματος που πρόσφεραν σ αυτους τους τομείς.
Ακόμα θα προωθήσω έργα για αναζωογόνηση της αγοράς εργασίας –με δανεισμό εάν χρειαστεί-, ώστε ο ιδιωτικός τομέας που έχει υποπέσει σε μαρασμό και ανεργία να αναπνεύσει και να αντέξει ώσπου να περάσει η μεγαλη οικονομική κρίση που μαστίζει την κοινωνία μας. Με άμεσες προτεραιότητες κατασκευής έργων, θα προσπαθήσω να εχουν εργασία οι άνεργοι κάτοικοι από τη μια, και από την άλλη να αναπτυχτεί η εσωτερική οικονομία της κοινότητας:
Άμεσες προτεραιότητες μου:
1. Επιδιόρθωση, πεζοδρομοποιήση και ηλεκτροφωτισμός όλων των δρόμων που οδηγούν στη παραλια και στα ξενοδοχεία με σκοπό την προσέλκυση των ξένων επισκεπτών προς την κοινότητα μας ώστε να δώσουμε ώθηση στην οικονομία μας.
2. Άμεση συνεργασία και συμφωνία με τους ξενοδόχους ώστε με ανακοινώσεις τους να καλούν τους τουρίστες να επισκέπτονται την κοινότητα με λεωφορείο που θα τους μεταφέρει δωρεάν.
3. Να προβληθεί η κοινότητα ως τουριστικός προορισμός και να διατηρηθεί η πολιτιστική κληρονομιά με την κήρυξη διατηρητέων κατοικιών και τη δημιουργία παραδοσιακών πεζόδρομων.
4. Να πλακοστρωθεί και να ηλεκτροφωτιστεί η κεντρική πλατεία για να μπορούν  οι επισκέπτες να απολαμβάνουν στιγμές ξεκούρασης και ανεμελιάς.
5. Να κατασκευαστεί Θρησκευτικό περίπτερο από την εκκλησία σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο.
6. Να δημιουργηθεί βιβλιοθήκη και να κατασκευαστεί Λαογραφικό και θρησκευτικό μουσείο με συνεργασία εκκλησίας και Κοινοτικού Συμβουλίου.
            7. Να γίνουν επιτροπές υπό την καθοδήγηση του Κοινοτικού Συμβουλίου με σκοπό τη διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και την προώθηση του πολιτισμού.
            8. Να εξωραϊστεί η παραλία και να απομακρυνθούν οι πέτρες και  ότι ξένο έχει τοποθετηθεί σε αυτήν.
9. Να ολοκληρωθεί η κατασκευή του παραλιακού πεζόδρομου και να γίνει δενδροφύτευση κατά μήκος του.
10. Κατασκευή ποδηλατόδρομου παράλληλα στον παραλιακό πεζόδρομο.
11. Να δοθούν άδειες και κίνητρα στα κέντρα αναψυχής και στα παραδοσιακά καφενεία. Να μπορεί ο επισκέπτης να αναλώσει ευχάριστα το χρόνο του επιλέγοντας ανάμεσα σε μπυραρίες, ταβέρνες, εστιατόρια, πιτσαρίες, καφετέριες και άλλων ειδών μαγαζιά.
            12. Να προωθηθεί η χρήση του θεάτρου και να οργανωθούν θεατρικές και μουσικές παραστάσεις.
            13. Να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας έστω και προσωρινές για τους ανέργους.
            14. Να αποφασιστούν καινούργια κατασκευαστικά έργα από το Κοινοτικό συμβούλιο και ή δυνατόν, να κατοχυρωθούν σε κατοίκους εργολάβους και τεχνίτες Χλώρακας, ώστε σε όσους συνεισφέρουν φόρους, η Κοινότητα να το ανταποδίδει έτσι που να υπάρχει ηθική δικαιοσύνη.
15. Εύρεση τρόπων σε συνεργασία με τις τράπεζες για παγοποίηση δανείων ανέργων χρεωστών.
16. Οικονομική ή υλική βοήθεια για δυσπραγούντες παρέχοντας βοήθεια σε  χαμηλοσυνταξιούχους και ιατρικά βοηθήματα σε άπορες οικογένειες.